avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand o cerere de stramutare a unei cauze civile este ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand o cerere de stramutare a unei cauze civile este incompatibila ...

Cand o cerere de stramutare a unei cauze civile pe motiv de banuiala legitima este inadmisibila ?Daca procesul se afla in cele 30 de zile de apel ,cauza se afla in judecata ?(DA SAU NU ) In ce stadiu procesual este cauza :FOND SAU IN APEL?: Doresc o precizare a unui avocat . Cu stima !
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2024
comanescudumitru2014@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua . revin a 3-a oara cu aceeaşi intrebare.daca procesul ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Buna ziua . Revin a 3-a oara cu aceeaşi intrebare.Daca procesul civil se afla in cele 30 de zile de apel ,cauza se afla in judecata ?(DA SAU NU ) In ce ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare - magistratul este afin cu ginerele uneia dintre parti leusan leusan daca cer strmutarea unei cauze civile pe motiv ca magistratul(carea fost judecat la judecat locaLla iar acum este la tribunal--dar instantele se afla in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am depus o cerere de stramutare a unei cauze civile ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Buna ziua . Am depus o cerere de stramutare a unei cauze civile ( finalizat fondul - cu drept de apel -fiind in termenul de apel) la Curtea de Apel Craiova, pe ... (vezi toată discuția)