avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme apa calda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme apa calda

a si eu o intrebare cum se calculeaza apa calda a venit o factura de la radet de 914 lei si una de la apa nova de 517 lei consumul pe scara este de 160 m 3 cit costa apa calda si care este baza de calcul multumesc
Cel mai recent răspuns: mulai67 , utilizator 16:25, 3 Februarie 2010
Pe factura de 914 lei ce mai scrie in afara de suma de plata? Aveti acolo explicatii. Cantitate de apa sau agent termic pentru incalzirea apei. Ce cantitati sunt facturate?
Pe factura de 517 lei ce cantitate de apa, cati metri cubi de apa sunt facturati?
Consumul de 160 m.c este de apa rece sau calda sau total? Cum ati stabilita cest consum ? Prin citirea indexului apometrelor?
Pretul apei calde este obtinut astfel:
914 + 517 = 1431 si apoi

1431 / 160 = 8.94375 lei/mc pret apa calda
multumesc mult daca se poate mai revin cu alte intrebari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda in orasul constanta??? marianb13 marianb13 as vrea sa stiu cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda pt judetul Constanta....si as vrea sa mai stiu daca afirmatia e corecta : 1 mc de apa ... (vezi toată discuția)
Calcul apa marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Imi poate spune cineva daca exista o formula de calcul a apei reci ? Dar a apei calde? Si care-i/-s? M-ar interesa in sectorul ... (vezi toată discuția)
Pret mc apa rece dan_alex dan_alex Buna seara. Dintre cei care sunt administratori la blocuri in Bucuresti daca imi poate spune si mie cineva care este pretul unui metru cub de apa rece pe care ... (vezi toată discuția)