avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Ce trebuie sa facă o persoana salariata pt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Ce trebuie sa facă o persoana salariata pt a deveni ...

Buna ziua!
Ce trebuie sa facă o persoana salariata pt a deveni tutorele unui minor de 14 ani care face parte dintr o familie numeroasa cu ambii părinți fara proprietate și fără serviciu ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:22, 11 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exercitarea autoritatii parintesti se face de regula de catre parinti si doar in sitiuatii de exceptie de catre alte persoane.

Ceea ce aveti de facut este sa adresati o solicitare catre directia de protectie a copilului sa analizeze o eventuala masura de plasament a minorului la dvs si ulterior de definitivare a acestei masuri in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasament in regim de urgenta RADUGABY RADUGABY Va rog sa ma indrumati unde ar trebui sa merg pt ai da bunicii tutela copiilor respectiv 3 ani si 4 ani deoarece ambi parinti sunt arestati. daca nu se face un ... (vezi toată discuția)
O pot desemna pe sora mea tutore al copilului, în caz că pățesc ceva, dacă tatăl lui trăiește? Riderrrr Riderrrr Bună ziua, în cazul în care as dori sa numesc tutore legal asupra copilului meu pe sora mea s-ar putea in conditiile in care soțul meu traieste si suntem ... (vezi toată discuția)
Interesul superior al copilului. putem fi reprezentanții legali ai minorului pe care îl creștem? timpuriu timpuriu crestem un copil de 5 ani de 3 ani s-a constituit masura de plasament la familie substitutiva , in fapt copilul este finul nostru botezat si suntem nevoiti sa ... (vezi toată discuția)