Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Localurile, restaurante, baruri sau cofetării, dacă au program până la ora 21, curățenia trebuie făcută în ele pe finalul programului sau după încheierea programului? Mi-ar fi utilă și o trimitere la lege.
Unele localuri din sfera patiserie, cofetărie nu mai servesc în local, prăjituri gata preparate, expuse în vitrina frigorifică, cu o oră înainte de închiderea programului pentru clienți, decât la pachet, pentru simplul motiv că personalul trebuie să facă în local curățenie.
La Restaurante probabil că înțelegem cu toții că există o limită orară a ultimei comenzi de mâncare, dar la cofetărie, unde prăjitura e gata făcută și unde pe lângă orarul afișat la intrare nu există o astfel de atenționare, legal, e permisă neservirea în local a produselor dulci cu o oră înaintea închiderii?
Vă mulțumesc!
Aviz de functionare
ingrid35
Buna ziua ! o societate comerciala cu profil de activitate baruri si restaurante detine un aviz de functionare emis de primaria de care apartine cu program de ... (vezi toată discuția)