avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am următoarea situație: bunica a avut 5 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am următoarea situație: bunica a avut 5 copii, ...

Bună ziua. Am următoarea situație: bunica a avut 5 copii, unul s-a mutat în casa părintească după decesul acesteia fără acordul celorlați și fără a avea grija de bunici cât timp erau în viata. A decedat unul dintre frați, iar copiii acestuia doresc partea lor de mostenire ce le revine după decesul tatălui lor , dar fratele din casa, care a pus stăpânire și pe mare parte fin terenuri, nu ar vrea sa imparta nimic, chiar a încercat sa vândă un lot de pământ , dar fără succes deoarece nu deține acte pe el. Ce e de făcut? El a plătit impozit pe casa și pe teren
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:12, 11 Martie 2024
Buna ziua!
Dezbateti succesiunea si fiecare isi ia partea.Faptul ca a platit impozit pe casa si teren nu are relevanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire pamant bunicul slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate . Bunicul meu a decedat in 1986.In urma lui s-a facut succesiunea si s-a impartit la 3 ... (vezi toată discuția)
Succesiune nefacuta la timp rocriss rocriss Buna ziua, Am tot citit pe forum raspunsuri la intrebari asemanatoare cu a mea, dar nu reusesc sa ma destept prea tare :\"> Dupa moartea bunicului meu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sîntem 8 copii la părinți toți majori . 2 din ... Mrsu Mrsu Bună ziua. Sîntem 8 copii la părinți toți majori . 2 din frați locuiesc la țară unde au locuit și părinții .Unul din cei 2 frați are casă la ... (vezi toată discuția)