avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am depus la judecatorie modificari acte constitutive ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am depus la judecatorie modificari acte constitutive persoane ...

Am depus la judecatorie modificari acte constitutive persoane juridice si a fos afisat pe portal urmatoartele va rog sa imi explicati ce inseamna.Amână pronunţarea în cauză la data de 21.03.2024. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 07.03.2024.Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Insemna ca judecătorul va pronunța hotărârea de admitere sau respingere a cererii dvs la data respectiva..În 90%din spete indiferent ca sunt banale(cum.e a dvs)saucomplexe pronunțarea se amână chiar de mai multe ori..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare in proces civil AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce inseamna :\"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea ... (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntarea in cazul unui proces Korneliu Korneliu de cate ori se poate amana pronuntarea in cazul unui proces de granituire in care expertul mentionat de instanata a demonstrat ce am cerut? Pare simplu ... (vezi toată discuția)