avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clarificări - Diurnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clarificări - Diurnă

Salutare,

Lucrez la o firmă care are o firmă geamănă/soră. Una dintre ele se află în Galați, iar cealaltă în București.

Este important de menționat faptul că activitățile firmelor sunt identice.

Contractul meu de muncă este semnat cu firma de la București, dar în majoritatea timpului lucrez la cea din Galați pentru că locuiesc în Galați.

De curând am fost în delegație la firma din București pentru un schimb de experiență, iar pe perioada respectivă am primit și diurnă pe lângă salariu.

Întrebarea este: Nu ar trebui să fie invers? Să primesc diurnă pe perioada cât lucrez la Galați pentru că eu am contract cu firma din București?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 11 Martie 2024
In c.i.m. , ce se mentioneaza la locul de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma e obligata sa acorde diurna? stelutamonica stelutamonica Buna ziua, Am urmatoarea intrebare:firma la care lucrez are cativa agenti si soferi care pleaca in afara localitatii.Lor li se acorda diurna pe baza ... (vezi toată discuția)
"diurna"(salariul) in strainatate - problema cu angajatorul cristi_marian cristi_marian Buna ziua, Desi am rascolit internetul nu am gasit nimic concret, astfel m-am hotarat sa va scriu aici. Acum cateva luni m-am angajat ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal relocare Mika05 Mika05 Compania la care lucrez a decis sa ma relocheze la biroul de vanzari din Bucuresti, pe perioada nedeterminata. Vreau sa stiu exact ce trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)