avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizație specială pentru vânzare artificii de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizație specială pentru vânzare artificii de mână

Salutare!
Am nevoie de o autorizație specială/cod caen pentru a vinde artificii de mână de a aprins la tort la nunți? Cred că știți despre ce vorbesc, cele cu foaia de carton pusă pe ele.
Este plin internetul de vânzători și nu știu ce să înțeleg din lege, toată lumea asta are autorizație ISU si Poliție? Nu prea cred.
Se încadrează la Articolele pirotehnice de divertisment, categoria F1
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 12 Martie 2024
Articolele pirotehnice pot fi comercializate doar în spaţii destinate vânzării unor astfel de articole numai după obţinerea autorizaţiei de a le deţine şi comercializa din partea Inspectoratului Teritorial de Muncă şi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean / Direcţia Generală de Poliţie Bucureşti şi după obţinerea acordului unităţii inspectoratului pentru situaţii de urgenţă în a cărei rază de competenţă funcţionează;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru petrecere in aer liber? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Nu stiu daca poate ajuta cineva, dar totusi va intreb: undeva la tara, intr-un sat, in cadrul unui resort/pensiune (care functioneaza ca unitate ... (vezi toată discuția)
Comercializare stradala artificii radugri radugri Sant functionar public la o primarie si am primit sarcina de a verifica daca se poate autoriza vanzarea artificiilor la tarabe provizorii pe strada, sincer ... (vezi toată discuția)
Detinere de material exploziv ! ContSters327384 ContSters327384 Doresc sa va zic despre o speta . Un prieten de-al meu a cumparat pedarde si artificii . Si , se vehiculeaza ca l-a fi denuntat cineva ! Ce poate pati ? Sau ... (vezi toată discuția)