avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua, am o intrebare: o profesoara suplinitoare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua, am o intrebare: o profesoara suplinitoare cu CIM ...

Buna ziua, am o intrebare: o profesoara suplinitoare cu CIM pe perioada determinata 01.09.2023 - 31.08.2024 intra in concediu postnatal in 20 august 2024, iar la 31 august 2024 inceteaza CIM de drept.
La 1 09.2024 fiind in concediu de maternitate poate sa se angajeze la o alta scoala? În sedinta publica privind mobilitatea personalului didactic din luna iulie poate sa prinda de drept post in invatamant pe un an de zile - 01.09.2024-31.08.2025? Adica angajare si suspendare CIM ca sa poata sa prinda vechime in invatamant si pe perioada concediului de crestere copil.
Mentionez ca are vechime neintrerupta de peste 4 ani.

- Nu mai puneți, vă rog, puncte de suspensie în neștire. Textul era greu spre imposibil de citit.
Cu scuzele de rigoare, pentru că nu vreau să vă supăr: e inacceptabil ca un profesor, fie el și suplinitor, să comunice așa în scris. -
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Poly12 , utilizator 11:52, 13 Martie 2024
Da, poate sa se angajeze , dupa care sa suspende c.i.m. pentru intrarea in CCC.
multumesc...
scuze doamna administrastor.....

~ final discuție ~