avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cui trebuie să mă adresez in situația in care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cui trebuie să mă adresez in situația in care tribunalul nu ...

Cui trebuie să mă adresez in situația in care tribunalul nu dă curs sesizărilor și intrebărilor ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 14 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce sesizari si ce intrebari ati depus la Tribunal ?
am sesizat tribunalul in legătură cu refuzul unei arhive de a-mi elibera o adeverință.Am solicitat să-mi văd dosarul aflat pe rol ,am intrebat de ce am fost trimis la curtea de apel fără să solicit acest lucru,,deși am fost prezent la o ședință cu privire la dosarul în curs mi s-a refuzat legitimarea apoi mi-a fost suspendat procesul ,am intrebat in legătură cu tergiversarea nejustificată La toate tribunalul a păstrat tăcerea!
La Curtea de Apel se ajunge daca se ataca hotararea pronuntata de Tribunal cu apel.

In baza carui articol a suspendat litigiul ?
Nu mai rețin despre ce articol e vorba dar Curtea a respins dosarul,am fost doar pus pe drumuri!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Inspectia Judiciara.

~ final discuție ~