avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indrumare executare silita, Buna seara, la data de 15 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indrumare executare silita, Buna seara, la data de 15 octombrie ...

Indrumare executare silita, Buna seara, la data de 15 octombrie 2017 in urma unei hotarari judecatoresti sa oprit 25% din salariu pentru intretinere minor, pana la data de 1 noiembrie 2023 aceasta suma sa retinut regulat pe toata perioada. In data de 1 noiembrie mi am schimbat locul de munca, aici nu am mai avut poprire pe salariu in acest caz am trimis fostei sotii 25%la suta din salarizarea cuvenita pe noiembrie, in ianuarie am procedat la fel. Dupa circa 2 saptamani banii nu au fost ridicati si au fost intorsi la mine, aceiasi situatie sa intamplat si cu salariul pe decembrie a fost returnat. Pe data de 11 ianuarie primesc citatie de la un executor pentru plata a 9500 lei suma pentru neplata pensie intrtinere perioada ianuarie -septembrie 2023 ceea ce nu este adevarat. Ce as putea face in aceasta situatie? Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:09, 13 Martie 2024
Formulați și depuneți urgent la JUDECĂTORIE contestație la executare. Aveți grijă că termenul este foarte scurt de doar 15 zile, de când ați aflat de executare.

Tot ce puteți face, este să depuneți la dosarul execuțional chitanții COPII XEROX prin care să dovediți cu documente că v-ați îndeplinit obligația de părinte față de minor.

Să nu recunoașteți că banii n-au fost ridicați de mama copilului, sau returnați înapoi la destinatar, ci să declarați că un sigur lucru știți, și anume că ați trimis banii și aveți dovezi oficiale.
Apoi să nu mai scoateți un cuvânt daca veți fi tras de limbă, ci să luați poziția mutului, pentru că probele (chitanțele) vorbesc cu efect în locul vorbelor.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2024
Dapix, utilizator
Din pacate cele 15 zile sau scurs, am aflat prea tarziu. Dar banii pe prioada ianuarie septembrie au fost opriti din salariu si trimisi de catre societatea la care am lucrat.
Consultați un avocat bun specializat pe civil, și poate aveți câștig de cauză în instanță, dacă ați fost corect și ați plătit voluntar.
Nu stați pasiv, că veți avea numai de pierdut.

~ final discuție ~