avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am facut scoala profesionala ucenici Pitesti cf ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am facut scoala profesionala ucenici Pitesti cf de trei ...

Daca am facut scoala profesionala ucenici pitesti cf de trei ani la IRTA pitesti Autobaza 1 transport si am promit la sfirsit suma 1200 lei pe cec de la intrepindere si apoi a trebuit sa lucrez 3 ani la aceasi intrepindere obligatoriu ca sa nu platesc scolarizarea . Deci am semnat un contract cu Autobaza atunci in 1964 ca fac ucenicia la ei si ca voi lucra 3 ani tot acolo pentru ca altfel plateam scolarizarea. Am cautat arhiva dar din 2010 a fost distrusa. De unde sa iau arhiva daca nu exista? Ce trebuie facut ca casa de pensii pitesti nu acepta ca vechime scoala profesionala ucenici de trei ani ca nu am dovada contractului dar a existat acel contract .curtea a validat ca vechime dar casa de pensii nu. Ce trebuie sa fac mai departe? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 14 Martie 2024
Puneti o intrebare aici
[ link extern ] /
Am trimis la casa pensii pitesti copie dupa decizia curtii in care spune ca perioada uceniciei la locul de munca intre anii 1 ianuarie 1954 si 1 aprilie 2001 se considera vechime in munca, copie dupa fiplpma absolvire a scolii profesionale de ucenici cf pitesti , copie dupa cartea munca in care am lucrat in aceasi intrepindere unde am facut ucenicia , copie dupa carnet muncitor si raspunsul a fost ca nu am dat dovada platii la stat plata conttibitiei. Mai pot da in judecata casa de pensii pitesti? Va multumesc anticipat.

Sunt batuti in cap , pentru un astfel de raspuns ..daca in carnetul de munca aveti trecuta perioada lucrata , nici nu va mai trebuie scoala profesionala ca vechime ..nu se pot cumula perioadele de stagiu din aceasi perioada de tipm.

~ final discuție ~