avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietara apartamentului inchiriat a luat la ea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietara apartamentului inchiriat a luat la ea acasa microundele cumparat de mine nou, caci cel vechi s-a stricat

Am cumparat un microunde nou pentru ca cel din apartamentul inchiriat s-a stricat, I-ar proprietara la luat la ea spunand ca nu mi l da ca poate il stric si pe acesta.

I am spus ca eu am inchiriat un apartament utilat cu microunde printre altele dar ea ca nu, ea are dreptate, a zis ca ea e buna la suflet si mi ramane mie cel vechi. ( Daca plec pierd garantia conform contract..)
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2024
Andrei20M00, utilizator
Cel mai recent răspuns: andru1973 , utilizator 17:26, 16 Martie 2024
Poate era stricat dinainte
Cu ce drept a intrat în casa (proprietarul) daca casa este închiriată nu are dreptul să intre,doar cu aprobarea chiriașului
A venit dupa chirie si l a luat
Nu contează,după lege asta ar fi furt,când o persoană închiriază cel care a închiriat e proprietarul până la încetarea contractului de închiriere

Andrei20M00 a scris:

A venit dupa chirie si l a luat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare bunuri? MariusTranca MariusTranca daca o persoana care statea undeva cu chirie spre exemplu si a scos din casa respectiva un obiect poate fi acuzat de instrainare de bunuri ? sa luam totusi in ... (vezi toată discuția)
Proprietarul ameninta cu evacuarea Andrei20M00 Andrei20M00 Proprietarul apartamentului în care locuiesc dorește să mă dea afară pentru că nu îl plac ca persoană. Menționez că am un contract pe 1 an, sunt ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplica in cazul acestui contract? EllaD EllaD Buna seara, In apartamentul in care sunt chirias am tras internet. Acum proprietarul vrea cablul scos din casa pe motiv ca firma respectiva a facut un abuz ... (vezi toată discuția)