avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dubla poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Dubla poprire

Buna ziua va rog daca mă poate ajuta cineva cu un răspuns in legătură cu o poprire pe pensie. Cazul este următorul: Am o poprire pe pensie din partea anafului de 50 % prin Casa de pensii, in contul de card ajungand doar jumatate de pensie . In fiecare luna Anaful mai trimite si catre banca 1-2 adrese de infiintare a popririi luand din cont inca 30-50 % din suma ramasa. In fiecare luna cer de la Anaf adresa de ridicarea popririi pentru banca dar nu intotdeauna o emit in timp util si banii ajung la anaf si nu mai pot fi recuperati. Ce trebuie facut pentru a obtine o adresa pe o perioada mai lunga prin care banca sa nu mai retina sumele de bani ? Mentionez este doar cont de pensii
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 06:37, 15 Martie 2024
Puteți face o contestatie la executare prin instanta, în care sa aratati ca reținerile depășesc cota prevazuta de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire la poprire stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua, o sa prezint pe scurt situatia cu care ma confrunt. Pensionar, detine o intreprindere individuala , datorita interpretarii gresite a legii a ajuns ... (vezi toată discuția)
Intrebare tracz tracz am pensia pe un card bancar....contul mi-a fost blocat de catre un birou executoresc,cardul nu-l mai pot utiliza,dar totusi mi se retine ... (vezi toată discuția)
Cine incalca legea? roy1958 roy1958 buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)