avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Angajatorul mi a plătit taxa de facultate, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Angajatorul mi a plătit taxa de facultate, licență ...

Buna ziua,
Angajatorul mi a plătit taxa de facultate, licență am da t o recent după câțiva ani de la terminarea studiilor. As dori sa plec de la ei deoarece nu mi mai măresc salarul, dar mi s a spus de la Resurse ca trebuie sa le plătesc taxa de școlarizare.
Menționez că ei nu mi au dat nimic pt transport, deși m au pus sa faci situație cu valoarea transportului pe care am trimis o la ei dar nu mi au plătit nimic.
Întrebarea mea este trebuie sa le plătesc în întregime sau proporțional cu perioada rămasă de la licență?
Pot sa cer banii pe transport?Cel puțin să mi scadă din valoarea rămasă de plata.

Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2024
Mariana224, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 18 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa le dai nimic. Eventual ,, La revedere "
Aveti act aditional semnat in acest sens?
Exista act adițional.
Problema este că nu mai măresc salarul, profita de acest lucru și fac diferente.
As putea face ceva sa nu le plătesc nimic dacă plec?
Trebuie sa plătesc integral sau proporțional cu perioada rămasă?
Am rugămintea să ma ajutați cu un răspuns.
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Aveti act aditional semnat in acest sens?

Fara a se vedea actul semnat nu avem de unde sa stim daca puteti pleca fara sa platiti.

~ final discuție ~