avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, am o problema cu RDS În ianuarie 2020 am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, am o problema cu RDS În ianuarie 2020 am deschis ...

Bună ziua, am o problema cu RDS
În ianuarie 2020 am deschis un contract cu ei televiziune și internet în decembrie din motive personale a trebuit sa plec în străinătate și nu se știa dacă o sa ma mai întorc in țară am fost la sediul RDS sa le zic ca vreau sa închid contractul deoarece eu o sa plec și mi sa zis ca nu se poate veniți în ianuarie eram la 0 cu ei nu aveam nimic de platit nu am făcut nimic nu ma-m întors după un an am primit un plic ca am de plătit 100 și ceva de lei zic de ce aa plătesc dacă eu eram la 0 și am zis clar ca vreau sa îl închid ca eu sunt la 0 după vreo 2 ani la fel primesc plic și crescuse dobânda ca eu nu am achitate facturile eu find la 0 când am plecat în 2023 am primit un plic ca sunt în instanta am sunat la ei sa cer mai multe detalii de ce am ajuns în instanta au explicat ca eu am plecat și nu am închis contractul zic bun e greșeală mea trebuia sa respect contractul cer mai multe detalii dacă eu o sa plătesc suma de 800 de lei o sa se închidă tot și instanta și contract cu ei au răspuns ca da am plătit sun la ei sa le zic ca am achitat la fel cer detalii sa îmi zică sigur dacă e totul în regula și nu mai am nimic de plătit răspunsul lor este bine înțeles gata sa terminat totul nu mai aveți nimic de plătit doar când pot sa ma prezint la sediul lor sa înapoiez rutarul pe care îl aveam de la ei în chirie cu 5 lei pe luna acum în 2024 15 martie primesc iar un plic ca sunt în instanță și ca trebuie sa plătesc 200 de lei cheltuielile de judecata sun la eu cer mai multe detalii și îmi zic ca nu sa încheiat nimic ca pe lângă cei 200 de lei cheltuielile de judecata mai am de plătit 1300 de lei penalități întârzieri și nu mai știu eu ce a mai zis ei zic penalitățile și întârzierile le-am plătit adică acei 800 de lei am rămas atât de nelamurita de ce sa plătesc eu 2300 de lei când ei au zis clar ca plătesc cei 800 de lei penalități și întârzieri și se încheie totul ajutați-mă va rog!
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 23:31, 16 Martie 2024
Bună seara!
Asteptati sa primiți sentința și vedeți ce scrie in ea.
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~