avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o problema cu un contract neonorat.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o problema cu un contract neonorat.

Buna ziua! Am o problema cu un contract neonorat. Anul trecut am incheiat cu o firma un contract pentru promovarea firmei mele. Ne tot suna o doamna cu care mai colaborasem in trecut si ne spunea ca are zeci de clienti interesati de produsele noastre si cumva sa facem un contract de prestari servicii publicitate, ca sa ii indrume catre noi. Prin contract s-a angajat sa promoveze firma noastra la evenimente, sa ne introduca intr-o carte tiparita de ei, etc. Nu s-a intamplat nimic din toate acestea. Am studiat contractul mai amanuntit si am observat ca doamna respectiva nu apare in contract, iar marea firma de publicitate este o firmulita cu sediul intr-un satuc din Ardeal. Nu as vrea sa ii dau in judecata, deoarece suma nu e f mare - 2500 lei. Citisem ca se poate trimite somatie de plata. Nu am sperante ca la sediul social gasim pe cineva de la aceasta firma. Intrebarea mea este: cum transmit somatia de plata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2024
george-neagu, moderator
E posibil sa confundați 2 notiuni:o notificare prin care dvs solicitați societății x sa va achite suma datorata notificare care are un efect mai mult psihologic și o notificare/somatie prin care soliciitati același lucru dar este o procedura prealabila solicitării emiterii.unei somații de plata în instanta în urma unui proces.Practic în cazul în care nu va achita de buna voie singura soluție este instanta..
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~