avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vandalizare autoturism
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vandalizare autoturism

In urma cu mai bine de numatate de an, un individ, aparent vecin de cartier, mi-a vandalizat masina in repetate randuri (azi imi dadea oglinzile peste cap, maine o zgaria, iar ii dadea oglinzile peste cap, in final mi-a spart doua roti cu cutitul). Am chemat politia, au luat proble, le-am oferit imagini de pe camera de filmat care batea spre masina, am despus plangere penala, insa de atunci nu am mai primit niciun raspuns. M-am dus la sectie de mai multe ori si tot timpul am primit clasicul raspuns - “cazul este in lucru”. Intre timp, am vandut masina, insa pe individ il mai vad pe strada si ma tem pentru integritatea mea. Ce as putea face? Incotro sa ma indrept ca sa se faca ceva in privinta acelui vandal?
Cel mai recent răspuns: Miha111 , utilizator 22:48, 16 Martie 2024
Sunt probleme distincte actele exercitate asupra bunului dv mobil si teama dv ca persoana in discutie sa nu va agreseze
Numai in situatia in care persoana respectiva exercita acte si actiuni impotriva drepturilor dv legitime va puteti adresa organelor competente


Ma scuzati, nu cred ca am inteles bine - pentru pagubele produse autoturismului, nu trebuia sa ma adresez politiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere autoturism art 217 cp Doina2010 Doina2010 Pe 3 oct. 2011, in jurul orei 13.00 am parcat reglementar autoturismul personal pe str. Mr. Alex. Campeanu, in dreptul nr. 1. Pentru ca intre masina mea si ... (vezi toată discuția)
Indiciu sau proba intr-o plangere penala ;care este diferenta? tib71stef2008 tib71stef2008 Buna ziua As dori sa stiu care este dif.dintre aceste doua termene;indiciu si proba in cazul unei plangeri penale(in principiu mi s-a explicat la politie dar ... (vezi toată discuția)