Pentru ca probabil chiar reclamatia d-voastra le-a dat de inteles ca infractiunea nu e de competenta DNA ci o infractiune cercetata de parchetul competent in mod obisnuit pentru un judecator. Nu toate infractiunile judecatorilor sunt cercetate de DNA, de aceea va ceream amanunte.
Hotarari date cu vizibila incalcare a legii si favorizarea unui anume avocat la mai multe
Instante. Asta si altele. Dar asta e cea mai grava. Csm nu le face absolut nimic.
Avocat favorizat de judecatori, ce poate fi?
Avocatul partii adverse, un tip pe la 50 de ani care face oficii si reprezinta asociatii de proprietari castiga pe banda rulanta la judecatoria sector 4 si tribunalul Bucuresti neavand nici un argument juridic, hotararile date de judecatori sunt toate cu incalcarea legii. Atat eu cat si doi avocati am citit si ne-am minunat de ce abuzuri isi permit judecatorii pentru a da procesele acestui individ. Am sesizat cu multe probe Inspectia judiciara. Au zis ca nu se baga ca judecatorul face ce vrea cu speta! Nu intelegem de cine si in ce fel e sustinut acest avocat, tupeist, in varsta, instiga la nerespectarea legii, ataca in mod ordinar partea adversa. Si mai ales, ce se mai poate face cu el. Si cu judecatorii evident corupti care ii dau procesele fara rusine sau teama. Am epuizat caile de atac. Am recuzat judecatori, degeaba, o tin tot asa. Am si avocat deci sa nu spuneti ca nu stiu eu interpreta! Si am mai consultat unu. De altfel e super vizibil. Ce parere aveti? Cine sustine si da procesele acestui individ?
Nu stiu ce sa scriu pentru ca din povestea d-voastra nu rezulta ce lege a fost incalcata in ce speta, s.a.m.d. Nu am vazut care e fapta de coruptie pentru ca solutiile chiar grosolan gresite pot fi date si din prostie si incompetenta, nu numai pentru bani sau alte avantaje.
Ca sa va putem ajuta cu o opinie intemeiata:
1. Descrieti pe scurt situatia de fapt dintr-un dosar in care s-a dat solutia de care scrieti ca este gresita;
2. Scrieti pe scurt solutia instantei
3. Scrieti-ne parerea d-voastra si a domnilor avocati despre ce anume este gresit.