avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde se reclama judecatorii corupti? Nu se mai ocupa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde se reclama judecatorii corupti? Nu se mai ocupa DNA?

Unde se reclama judecatorii corupti? Nu se mai ocupa DNA?
Ei nici chiar asa. Nu voi face asta. Mersi de intentia de ajutor dar nu ma ajuta. Solutii grosolan gresite? Asa fara nici un interes? Suntem la circ sau la tribunal? Este inadmisibil judecatorii sa nu cunoasca legile si sa fie lasati sa distruga vieti in acest mod. Eu atat am intrebat si tot nu imi e clar. Citesc pe net ca nu DNA ancheteaza mai noi coruptia judcatorilor ci ar fi o sectie creata de catalin predoiu care nu e buna de nimic. O sa sun maine la dna sau ma uit pe site la organigrama. Numai bine
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2024
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am inteles. Cred ca aveti dreptate, uneori e pur si simplu mai bine sa nu stii ce parere au altii. E cam ca atunci cand iti lauzi copiii ca-s destepti si toti prietenii tai sunt de acord cu tine, dar nu vrei sa afli si parerea profesorului de matematica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat favorizat de judecatori, ce poate fi? avocatul partii ... Sever Simion Sever Simion Avocat favorizat de judecatori, ce poate fi? Avocatul partii adverse, un tip pe la 50 de ani care face oficii si reprezinta asociatii de proprietari ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva magistratilor justdeals justdeals Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL?? (vezi toată discuția)
Pot sa atac in instanta solutia dna?? aidu aidu Daca fac o plangere la DNA privind savarsirea unor infractiuni de competenta DNA, insa DNA ori nu investigheaza, ori declina competenta spre Parchet etc. sau ... (vezi toată discuția)