avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot obtine Scrisoare Medicala pe baza unui Raport ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot obtine Scrisoare Medicala pe baza unui Raport Medical ?

Buna ziua, recent mi-am schimbat medicul specialist (neurolog) deoarece sufar de epilepsie, dupa ce mi-am schimbat medicul am fost la cel nou insa acesta nu colaboreaza cu casa de asigurari (precum cel vechi) astfel nu imi poate elibera scrisoare medicala pe baza careia sa iki cumpar medicamente.
Cum trebuie sa procedez ?
Eu am nevoie de scrisoare medicala pe care trebuie sa o duc la medicul de familie ca mai apoi acesta sa imi dea in fiecare luna reteta medicala cu care imi cumpar medicamente de la farmacie.
Tin sa mentionez ca acele medicamente se elibereaza doar pe baza de reteta.
Pot obtine scrisoare medicala pe baza acelui raport medical ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:21, 18 Martie 2024
Nu puteți obține nimic compensat, dacă medicul acesta lucrează particular.
Dar puteți cumpăra orice medicament psihiatric, pe bază de rețetă, însă necompensat.

Aveți doua variante:
1. cumpărați medicamentele la preț necompensat, pe bază de rețetă necompensată.
2. mergeți la un alt medic, care are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, și veți obține medicamente compensate, fie lunar de la respectivul psihiatru, fie pe bază de scrisoare medicală de la medicul de familie.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rețetă compensată pe baza recomandării specialistului Razvan Cristian S Razvan Cristian S Medicul de familie iti poate elibera reteta compensata in baza unei retete (fara scrisoare medicala) emise de un medic specialist? Multumesc! (vezi toată discuția)
Reteta medicala daca nu mai sunt asigurat Cristian2003 Cristian2003 Buna ziua Sufar de o boala cronica si as dorii sa stiu daca in ciitor nu o sa mai fiu asigurat o sa mai pot beneficia de reteta medicala de la doctorul de ... (vezi toată discuția)
Cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate stelarman stelarman Imi puteti indica va rog cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate? Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)