avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua am un prejudiciu de plată și mia trimis ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua am un prejudiciu de plată și mia trimis acasă ca ...

Bună ziua am un prejudiciu de plată și mia trimis acasă ca dacă nu plătesc o să înceapă să mă execute silit, Întrebarea este poate să mă execute silit dacă bunurile sunt dobândite împreună cu soția mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate. Mai intai o sa faca partajul dintre d-voastra si sotie si apoi o sa execute silit partea care va revine.
Am înțeles ,dar dacă divorțez si las soție și copiilor toate bunurile dobândite împreună mai poate să mă execute silit dacă nu mai am nici un bun pe numele meu mulțumesc.

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Da, se poate. Mai intai o sa faca partajul dintre d-voastra si sotie si apoi o sa execute silit partea care va revine.

Poate și în acest caz să vă execute, pentru că va cere în instanță anularea donației bunurilor și revenirea la starea inițială.
După această procedură se poate trece la executarea silită.
Legea nu vă permite să înstrăinați bunuri care să provoace prejudiciu creditorului.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2024
Dapix, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde cât de mare e suma datoratax nu sta nimeni pt câteva mii de lei sau chiar câteva mii de euro sa facă toate demersurile precizați mai sus.Mergeti la un av cu actele explicați exact situația,nu vs apucați cu ,,,scheme"haiducesti fără un sfat pertinent..

~ final discuție ~