avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

Ce sanse sunt de a castiga , atacand in justitie legea unica a pensiilor ?
Poate fi atacata recalcularea pensiei ? Fiind un drept castigat si ca urmare a interdictiilor de a lucra in afara sistemului?M-am pensionat din calitatea de grefier de instanta , in anul 2009 ,luna mai.
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 10:19, 3 Februarie 2010
Legea unica a pensiilor a fost publicata ca proiect pe site-ul M. Muncii. Ea urmeaza sa fie dezbatuta in parlament.
Abia dupa ce va fi adoptata si promulgata si publicata in MO si dupa ce va intra in vigoare o veti putea ataca .
Acum ce sa atacati, un proiect de lege? Puteti face propuneri pe site-ul indicat sau in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensii anticipate partiale im82 im82 S-a dat legea pentru recalculare, pentru cei pensionați in 2014/2015? Cum trebuie procedat pentru a se face recalcularea? Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Noua lege a pensiilor Monicamonix Monicamonix Buna ziua; cind m-am pensionat, în 2007, sumele din prime si al 13 salariu, nu mi-au fost primite pt calculul pensiei; cu noua lege, pot sa cer sa mi se ... (vezi toată discuția)
Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)