avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua mă numesc Angelica am o problema .Soacra ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua mă numesc Angelica am o problema .Soacra mea a murit ...

Buna ziua mă numesc Angelica am o problema .Soacra mea a murit acum doi ani a avut Alzheimer și eu am avut grija de ea am obținut curatela asupra ei ,acum că a murit curatela nu mai este valabilă.Am incercat sa i-au legătură cu cei 2 cumnații ai mei pentru a face succesiunea .Soacra -mea a avut o casa.Am incercat prin fb sa iau legătura cu ei dar nu vreau sa vina sa facem succesiunea.Am fost la notar sa vad daca pot intenta dezbaterea de suscesiune ,dar spune că fără ei nu pot deschide,dar eu nu știu nu -ma pe un cumnat unde sta și pe celalalt cumnat nu știu nu -ma că stă în Germania .dar nu i cunosc adresa și nici numele de familie ce îl are acuma .Având in vedere că cel din Germania nu a mai luat legătura cu mama lui de vreo 40 de ani.Asi dori sa știu dacă soțul poate face ceva în legătură cu această problema.Nu reușesc să mă înțeleg cu ei pt suscesiune ,dar nici nu ori avut grija de soacra -mea
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 13:39, 18 Martie 2024
Bună ziua!
Dacă succesiunea nu poate fi dezbătută în fața notarului public, singura soluție este să vă adresați instanțelor judecătorești. În această situație se vor efectua demersuri în vederea obținerii adreselor de citare pentru persoanele impotriva carora veți formula actiunea.

~ final discuție ~