avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Important Bună ziua! Sunt in proces de Exercitarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Important Bună ziua! Sunt in proces de Exercitarea autorității ...

Important Bună ziua! Sunt in proces de Exercitarea autorității părintești cu tatăl minorului copilul in vârstă de 10 ani și 9 luni .
Eu și băiatul am plecat de acasă de un an de zile din cauza abuzului in tot acest an am avut ordin de protecție și eu și minorul .Luna viitoare avem proces eu că reclamanta trebuie să îmi adun toate pozele și dovezile pentru proces ? Tatăl copilului cere drept de vizita săptămânal și apeluri telefonice zilnic cu minorul in condițiile in care nu caută copilul nu știe nimic despre el și nu are un comportament civilizat. Ce mă îndrumați că nu mai știu am obosit.Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:54, 19 Martie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inca nu este cazul sa abandonati lupta caci mai aveti foarte putin. Sper ca ati solicitat custodie exclusiva, minorul va fi audiat de catre instanta si este bine sa declare tot prin ce a trecut si daca isi doreste sau nu sa isi vada tatal sau doar sa mentinao legatura prin mijloace la distanta.

Toate probele tb solicitate si depuse la dosar atat in legatura cu comportamentul ca sot, cat si ca tata al minorului astfel incat instanta sa isi formeze pe cat posibil o imagine completa si sa dea o decizie in cunostinta de cauza, care sa fie in interesul superior al copilului.

~ final discuție ~