Buna ziua, am avut o relatie de 4 ani in total cu partenerul meu, intr-un final in ultimul an de relatie ne-am mutat impreuna, el facand credit pe numele lui la banca, in aceasta locuinta am investit bunuri cumparate la comun sau din banii mei (frigider,masina de spalat, mobilier) am decis cu el sa mi-se dea din ce am investit o parte din bani sau bunurile fizice dar acesta s-a razganit, iar eu ramanand cu absolut nimic din investitie.As dorii un raspuns daca se mai poate face ceva pentru a lua din bunuri sau cum pot proceda...Multumesc!
Va puteți recupera investițiile făcute în acel imobil cat si bunurile cumparate, printr-o acțiune în instanta.
Procedural, actiunea trebuie introdusa în termen de maxim 3 ani de la data separării de partener însă fiind vorba de bunuri mobile care se degradează rapid este preferabil ca acțiunea sa fie demarata cât mai rapid.
Contactați un avocat sa va sprijine in acest demers.
exista si martori dar in mare parte familiile ( ceea ce familia lui nu va recunoaste) eu detin bonurile de cand am cumparat masina de spalat si frigiderul acum jumatate de an) restul bunurilor sunt cumparate pur si simplu din diverse locuri/site-uri unde nu exista bonuri sau facturi pe care sa le detin