avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal-sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal-sporuri

Buna ziua.As avea nevoie de putin ajutor.Sporurile cu caracter nepermanent, respectiv cu valoare variabila (se acorda in functie de numarul orelor lucrate/luna) se inregistreaza in Revisal? Daca da, cum se fac aceste inregistrari, avand in vedere ca valoarea acestor sporuri va trebui modificata luna de luna?Nici termenul de 20 zile lucratoare nu voi putea respecta, avand in vedere ca valoarea sporului se calculeaza dupa ce stim numarul orelor lucrate pe proiect, adica abia luna urmatoare celei la care se refera, cand se face pontajul lunii respective?Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 19 Martie 2024
Sporurile sunt mentionate in c.i.m. ?
S-a intocmit act aditional la CIM in care este precizat ca incepand cu data de... pentru munca prestata in cadrul proiectului european tariful orar este in valoare de X lei. Nu este prevazut in procent, si in functie de cate ore lucrate/ora are angajatul pe proiect, se calculeaza valoarea sporului.Este oarecum o salarizare in acord pentru aceste ore.
Termenul curge in opinia mea de la data cand stiti exact suma de plata ...
Prin urmare, ar trebui inregistrate in Revisal, nu? Sunt si opinii ca doar sporurile permanente se inregistreaza.
In HG 905/2017 se precizeaza ca , se comleteaza :s alariul de bază lunar brut, indemnizațiile, sporurile, precum și alte adaosuri, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă sau, după caz, în contractul colectiv de muncă ... nu se face distinctie intre sporuri permanente si sporuri nepermanente .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elementele constitutive salariu vs. adeverinta de vechime vatamta001 vatamta001 Buna ziua, in legatura cu elementele constitutive ale salariului am urmatoarele intrebari: - sporurile permanente (de ex. spor permanent de weekend) se ... (vezi toată discuția)
Sâmbătă lucrata PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua. Dacă o angajata, (coafeza) lucrează și sâmbăta, in funcție de volumul de munca (se întâmpla sa lucreze o sâmbătă pe luna, cam 6 ore) și ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Sporul pentru condiţii periculoase sau vătămătoare de muncă ,este considerat spor permanent, cum se opereaza in revisal in procent sau suma?. - daca esti ... (vezi toată discuția)