avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, rog sa ma lamureasca cineva in legatura cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, rog sa ma lamureasca cineva in legatura cu decontarea ...

Buna ziua, rog sa ma lamureasca cineva in legatura cu decontarea navetei pentru personalul nedidactic din invatamant , conform art. 53, alin 1 ,din contractul colectiv de munca publicat in Monitorul oficial, care spune ca personalului din invatamant li se deconteaza naveta si nu explica care personal, didactic sau celelalte . iar in art 35 la drepturi se arata ca pentru cadrele didactice. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 19 Martie 2024
Se aplica atat pentru personalul didactic, cat si pentru cel nedidactic. ... ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus, adică unde legea (norma juridică) nu distinge, nici interpretul nu trebuie să distingă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii de interes public marcel.damaschin marcel.damaschin \"Persoana\" se refera la individ, sau orice persoana, fie ea fizica, ori juridica? (vezi toată discuția)
Admitere in magistratura AnyLorak AnyLorak Intrebare:daca am activat ca si avocat intr-o tara straina timp de 5 ani, indeplinesc conditia de a avea vechimea necesara pentru inscrierea la concursul de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! referitor la ordonanta 92/2020 se specifica faptul ... lucian.moscaliuc lucian.moscaliuc Buna seara! Referitor la ordonanta 92/2020 se specifica faptul ca angajatul trebuie sa aiba contract de munca pana pe 31 decembrie 2020. Dar nu se specifica ... (vezi toată discuția)