avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În cazul unui lot de teren arabil cu 4 proprietari, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În cazul unui lot de teren arabil cu 4 proprietari, dintre care ...

În cazul unui lot de teren arabil cu 4 proprietari, dintre care 3 îmi sunt rude de gradul III, iar celălalt de gradul IV, beneficiez de drept de preempțiune la vânzarea acestuia?
Cel mai recent răspuns: romeo bratu , utilizator 23:15, 19 Martie 2024
preemptori de rang I: coproprietarii, rudele de gradul I, soţii, rudele şi afinii până la gradul al treilea inclusiv;
preemptori de rang III: proprietarii şi/sau arendaşii terenurilor agricole vecine cu terenul supus vânzării, cu respectarea dispoziţiilor prevăzute la alin. (2) şi (4);
Cred ca beneficiati de drept de preemtiune si ca vecin
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2024
romeo bratu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . ... mihai.valeria mihai.valeria Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)
Teren arabil in arenda lupu iulian lupu iulian Buna ziua am urmatoarea intrbare Am un teren arabil in arenda cu contract de arenda inregistrat la primarie pe care vreau sa il vand ,dar arendasul nu ofera ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar ContSters359110 ContSters359110 verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)