avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bina ziua, Locuiesc intr-un imobil nou, urmeaza sa fie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bina ziua, Locuiesc intr-un imobil nou, urmeaza sa fie racordat ...

Bina ziua, Locuiesc intr-un imobil nou, urmeaza sa fie racordat la curent prin Enel. Enel a cerut acordul tuturor proprietarilor pentru a i stala postul trafo pe terenul comun blocului. Acordul a fost dat de toti, dar sunt 4 proprietari din 40 care au refuzat sa aduca certificatul fiscal. Fara acestia nu se poate incheia contractul cu Enel si nu pot incepe lucrarile pentru a racorda blocul la energie electrica (in prezent blocul primeste temporar curent electric de la o intreprindere apropiata).
Se poate actiona in vreun fel împotriva vecinilor care refuza aducerea documentelor necesare pentru semnarea contractului cu Enel? Stiu ca este coproprietate fortata, dar totusi ne este afectat dreptul de a ne racorda la energie electrica, iar pretul platit in prezent la acea întreprindere este foarte mare. Ce metoda de rezolvare credeti ca exista?

Va mulțumesc tuturor pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:17, 20 Martie 2024
Nu este necesar acordul tuturor :

Articolul 39
Modificările constructive și utilizarea în alte scopuri a unor părți sau elemente de construcție ale condominiului, precum și amplasarea de mijloace publicitare pe fațada și/sau pe terasa/învelitoarea imobilului, suspendarea de stâlpi, pereți, scări interioare și altele asemenea se fac numai cu acordul a două treimi din proprietarii membri ai asociației de proprietari, al tuturor proprietarilor direct afectați și pe baza autorizației de construire, cu respectarea legislației în vigoare.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe fațada unui bloc, o firmă de servicii funerare a montat ... Gâscă-Eremia Stoica Gâscă-Eremia Stoica Pe fațada unui bloc, o firmă de servicii funerare a montat un banner publicitar de mari dimensiuni. Era nevoie dre acordul proprietarilor? (vezi toată discuția)
Locuim intr-un duplex, 8 familii 4in unul 4 in celalalt, nu neam ... Bokor Sandor Bokor Sandor Locuim intr-un duplex 8familii 4in unul 4in celalalt,nu neam facut asociatie de proprietari pt ca neam inteles bine pana cand un vecin si-a cumparat o masina ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as vrea sa stiu in ce mod pot construi unii locatari ... Imsm Imsm Bună ziua As vrea sa stiu in ce mod pot construi unii locatari un gratar din cărămidă pe spațiul comunsi câți % dintre locatari trebuie sa fie deacord ... (vezi toată discuția)