avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Daca un contract de arendare a expirat acum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Daca un contract de arendare a expirat acum 16 ani, ...

Buna ziua. Daca un contract de arendare a expirat acum 16 ani, dar arendasul a continuat sa cultive ilegal terenul pana in ziua de azi si probabil incasand si subventie de la APIA, fara a mai plati in bunuri sau bani mostenitorilor suprafetei arendate initial, este legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:41, 20 Martie 2024
Buna ziua, depinde ce prevedea contractul, daca acesta s-a prelungit tacit. Un avocat va poate raspunde concret numai dupa studierea documentelor. Avocat Madalina Pascu
Nu avea cu cine sa prelungeasca tacit. Proprietarul a decedat si nu s-a stiut nimic de pamant timp de 16 ani, dar in tot acest timp arendasul initial a cultivat suprafata si a incasat subventia in continuare.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde ce prevedea contractul, daca acesta s-a prelungit tacit. Un avocat va poate raspunde concret numai dupa studierea documentelor. Avocat Madalina Pascu

problema este una civila, iar daca nu aveti un interes legitim, nu aveti a va amesteca.
daca mostenitorii nu au facut succesiunea, nu au fost nici pretentii. intrebarea este gresit pusa. de fapt, ce doriti sa aflati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este indreptatit sa incaseze subventia de la apia aferenta saps? karbon karbon Buna ziua, As vrea sa stiu cine este indreptatit sa incaseze subventia de la APIA aferenta SAPS (Schema de Plata Unica pe Suprafata) in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda este contract de locatiune? arlandh arlandh Buna ziua! Pun aceasta intrebare pentru urmatorul motiv. Am studiat prevederile Noului Cod Civil si am inteles ca arenda ar putea fi asimilata contractului ... (vezi toată discuția)
Refuz plata arenda de către cei care au lucrat ilegal si încasat subvenții giv giv Refuz plata arenda Buna ziua. Am moștenit anumite suprafețe de teren in 2015. De curând am dorit sa le dau spre arenda. Am aflat ca ele erau lucrate ... (vezi toată discuția)