avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Se poate înmatricula la primărie un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Se poate înmatricula la primărie un motocultor ...

Bună ziua! Se poate înmatricula la primărie un motocultor de 7,5cp 200cc +remorca? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 13:46, 21 Martie 2024
Puteti incerca, de ce nu, s-ar putea ca la primarie sa-l inregistreze, dar nu aveti voie cu el pe drumurile publice.

„În lipsa îndeplinirii condițiilor de atestare tehnică și obținerii unui document de omologare eliberat de Registrul Auto Român și, implicit, în lipsa posibilității înmatriculării sau înregistrării acestui tip de utilaje, apreciem că motocultoarele sunt destinate exclusiv efectuării de lucrări agricole și nu pot fi conduse pe drumurile publice din România”,

În cazul depistării unei persoane conducând un motocultor pe drumurile publice din România, menționăm că această faptă constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a III-a de sancțiuni, respectiv de la 6 la 9 puncte-amendă.


[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2024
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere pe drumurile publice motocultor catalinuxxl catalinuxxl Bună seara . Posed un motocultor de 7,5cp plus o remorca confectionata manual .Motocultor ul sau remorca nu sunt inregistrate la primarie , nu au certificat ... (vezi toată discuția)
Impozit mijloace de transport la primarie coancaholdonmihai coancaholdonmihai am un motocultor de 7,5 CP cu care î-mi lucrez gradina .dar m-ai am si o remorcuta cu care î-mi car anumite lucruri.De ce tebuie sa platesc IMPOZIT LA ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)