avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua . Momentan sunt în indemnizatie creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua . Momentan sunt în indemnizatie creștere copil , ...

Bună ziua . Momentan sunt în indemnizatie creștere copil , pe când primul bebe face 2 ani urmeaza sa nasc din nou . Practic voi întra din unu într-altul. Din ce am înțeles va trebui sa depun la dosar o noua suspendare a contractului de munca , dacă angajatorul nu vrea sa îmi dea aceasta decizie de suspendare eu ce pot sa fac? Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 23 Martie 2024
1. Angajatorul are obligația de a aproba concediul pentru creșterea copilului.

2. Puteti depune o sesizare la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal in concediu de crestere a copilului? benci1900 benci1900 Buna ziua! Urmeaza sa nasc in august si am decis ca sotul meu sa intre in CCC timp de un an. Insa situatia noastra este destul de complicata... El lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Concediu cic tata - angajator problema andy_sz andy_sz Buna ziua, Cand se va naste copilul intentionez sa depun cerere la angajator [b]in cel mai scurt tim[/b]p pentru a intra in CIC, eu fiind tatal. Angajatorul ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)