avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Un tinar de 20 de ani a fost condamnat la 1 an de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Un tinar de 20 de ani a fost condamnat la 1 an de inchisoare ...

Un tinar de 20 de ani a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru conducerea unui autovehicul sub influenta drogurilor.
Nu a fost implicat in eveniment rutier iar in continutul hotararii de condamnare nu se specifica nimic despre permisul de conducere, Este anulat , sau suspendat , in momentul de fata fiind retinut de organele de politie de la data inregistrarii infractiunii ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:57, 24 Martie 2024
Permisul de conducere se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea permisului Feeric2k18 Feeric2k18 Buna ziua. In urma cu doi ani, am condus un autovehicul neavand permis de conducere, si eram sub influenta unei cantitati mici de canabis. In urma incidentului ... (vezi toată discuția)
Fara placute la masina purcareaalin purcareaalin Am condus o masina fara placute pana la domicilu si fix la domiciu m-au oprit un echipaj de politie , pentru care mi-au retinut permisul si mi-au intocmit ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat mro06 mro06 Buna ziua, am si eu o simpla intrebare. Anul trecut, 2015, in august, am fost implicat intr-un accident minor ( doar pagube materiale ). Consumasem niste ... (vezi toată discuția)