avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Buna din nou! Se poate oferi , într-un proces de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Buna din nou! Se poate oferi , într-un proces de divorț,un ...

Buna din nou! Se poate oferi , într-un proces de divorț,un avocat din oficiu? Se poate cere asta? Daca da, cum se procedează ? Persoana respectiva nu îsi poate permite un avocat. Și tot odată, cat ar costa un avocat, și cum se plătește onorariul avocatului? Este o sumă pt fiecare înfatisare, sau este per total? Mulțumesc din suflet!
Bună ziua ! Da, se poate acorda avocat din oficiu și în divorț. Cererea are ca temei OUG 51/2008 si impune să nu aveți venituri mai mari de 300 lei /lună de membru de familie. (citiți art 8 ) La celelalte întrebări vă pot spune că totul este în funcție de cum vă înțelegeți cu apărătorul pe care doriți să-l angajați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort carmenilie76 carmenilie76 va rog din suflet sa-mi spuneti cum pot avea un avocat din oficiu pt divort! sotul meu a intentat divortul iar eu sunt in imposibilitatea de a avea unul din ... (vezi toată discuția)
Urgent,am nevoie de rasp unui avocat adina paula adina paula va rog ajutati-ma...am dat in judecata pe sotul meu pt pensia alimentara si incredintarea copiilor,astzi cand am mers la proces doamna judecatoare mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Divort evel evel Buna seara . M am separat de soțul meu de la sfîrșitul lui martie. As vrea sa divortez numai ca nu prea dispun de bani. Si nu vreau la notar. Vreau cu ... (vezi toată discuția)