avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce acte de identitate/vize trebuie sa am în timpul de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce acte de identitate/vize trebuie sa am în timpul de 3 luni ...

Ce acte de identitate/vize trebuie sa am în timpul de 3 luni când locuiesc la altă proprietate din alt oraș ?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 11:53, 25 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Viza de flotant , daca doriti.

Nu exista termen de 3 luni .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform art. 39 al. (1) din OUG 97/2005 modificată prin Legea nr. 162/2023, persoanele care, din diferite motive, locuiesc la alte adrese decât cea din actul de identitate sunt obligate să solicite la serviciul public comunitar de evidență a persoanelor schimbarea domiciliului sau înscrierea mențiunii privind stabilirea reședinței în termen de 15 zile de la mutare și să ceară înscrierea în cartea de imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resedinta in localitatea unde lucrez? netsky netsky Buna seara.Daca locuiesc în interes de serviciu Intr o localitate e necesar sa mi fac reședința în această localitate?Va mulțumesc! (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa iti schimbi adresa in buletin cu adresa pe ... dubick dubick Este obligatoriu sa iti schimbi adresa in buletin cu adresa locuintei pe care ai inchiriat-o sau poti ramane cu o adresa pe care ai avut-o inainte . La ce ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de flotanti?am cumparat o garsoniera care dupa cum reiese de la evidenta ... pacaliciule pacaliciule am cumparat o garsoniera care dupa cum reiese de la evidenta populatiei are vreo 8 flotanti. ce as putea face legal ca sa nu mai aiba buletinele la adresa Mea ... (vezi toată discuția)