avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna, am un apartament la ultimul etaj si a inceput sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna, am un apartament la ultimul etaj si a inceput sa ploua ...

Buna, am un apartament la ultimul etaj si a inceput sa ploua si sa cada tencuiala. Avand de cateva ori probleme grave cu izolatia, m-am grabit sa repar pe cheltuiala mea , anu tand vecinii de problema ivita. Acestia au crezut ca nu le cer contri utia ce le revine deoarece cateva luni nu am venit la apartament, avand o alta resedinta. Acum cand am venit toti cauta motive sa nu plateasca nimic. Ba ca nu au stiut, bs ca e prea scump, ba ca nu e bine facuta izolatia. Este o lege care ii obliga. Unde sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:55, 25 Martie 2024
Daca nu aveti asociatie de proprietari, atunci temeiul legislativ este art. 654 din codul civil si va puteti adresa instantei.
[ link extern ]
Daca exista asociatie de proprietari ar fi trebuit sa va adresati prima data, in scris, presedintelui asociatiei de proprietari, conform art. 29 alin 3 din legea 196/2018.
Acoperisul este parte comuna a tuturor proprietarilor din condominiu si cheltuielile se impart pe cota parte indiviza, conform prevederilor art. 85 .
[ link extern ]

~ final discuție ~