avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: am o angajata ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: am o angajata care nu a vrut sa primeasca niste documente trimise prin posta cu confirmare de primire. Acestea s-au intors, iar de atunci face tot felul de cereri prin care imi cere originalele (i-am trimis copii pe e-mail). Nu recunoaste copiile, spune ca nu stie despre aceste documente, nu i s-au adus la cunostinta, etc. Avand in vedere ca este o persoana recalcitranta, cum as putea sa-i dau aceste documente in original? Daca desfac plicurile, o sa ma reclame in instanta ca nu i-am trimis in plic aceste acte ci altceva (credeti-ma iau in calcul tot ce ar putea reclama). Pe de alta parte sunt documentele ei de la dosarul profesional, si daca mi le cere sunt obligata sa i le dau.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Oprisanescu Stefan , utilizator 09:41, 27 Aprilie 2024
Prin executor judecatoresc, i le puteti comunica.
Multumesc mult!
Buna ziua , eu am procedat in situatie asemanatoare astfel .Am trimis scrisoare recomandata cu confirmare de raspuns si valoare declarata cu nota de inventar la adresa din cartea de identitate . Cum nu a ridicat actele le-am trimis prin aceasta metoda a doua oara .A fost suficient sa pot incheia colaborarea . Era o expresie urbana .Datoria noastra este sa trimitem actele si a persoanei sa nu le primeasca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dovedesc ca e ceea ce spun intr-o recomandata cu confirmare de primire ? forumistul forumistul M-am lovit de o problema intr-o corespondenta cu o institutie. Am trimis un plic in care aveam anumite documente , prin posta, catre o institutie, recomadata, ... (vezi toată discuția)
Documente pierdute de posta romana eliza100 eliza100 Buna ziua Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost ... (vezi toată discuția)
Primaria nu executa obligatia stabilita prin d.c. irevocabila, legalizata, cf. l.10 svneagu svneagu Buna ziua, am trimis prin posta electronica, o notificare cu care am cerut primariei sa-mi transmita documentul prin care a inaintat Comisiei Centrale pt. ... (vezi toată discuția)