avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Angajatorul dorește să acopere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Angajatorul dorește să acopere contravaloarea serviciilor ...

Bună ziua!
Angajatorul dorește să acopere contravaloarea serviciilor turistice şi/sau de tratament, inclusiv transportul, pe perioada concediului, pentru angajaţii proprii şi membrii de familie ai acestora, cf. prevederilor legale. Dacă angajatul are concediul fracționat ( în două luni diferite) poate angajatorul să acopere contravaloarea serviciilor ptr ambele concedii ( respectând plafoanele impuse de lege). Aducerea documentelor justificative este obligatorie ? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 25 Martie 2024
Depinde de reglementarile de la nivel de angajator , ccm aplicabil sau regulament intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate ... ani_burian ani_burian Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate la rude (fiica) si prezinta la intoarcerea din concediu doar documente justificative pentru ... (vezi toată discuția)
Decontarea serviciilor turistice in 2022 alina.gandore alina.gandore Se va beneficia si in anul 2022 de decontarea serviciilor turistice si/sau de tratament conform codului fiscal art. 76 alin. (4) lit. a)? Stiti cumva daca au ... (vezi toată discuția)
In situația în care angajatorul decontează cheltuielile pentru ... Egabar Egabar In situația în care angajatorul decontează cheltuielile pentru angajat și membrii familiei pentru concediul de odihna, în limita a 6.095 lei, aceste ... (vezi toată discuția)