avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, Am o vechime de 6 ani in specialitatea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, Am o vechime de 6 ani in specialitatea studiilor si ...

Buna ziua, Am o vechime de 6 ani in specialitatea studiilor si sunt functionar public - functie de execuție. Se poate prin Detașare sa merg pe o functie de director executiv adjunct? Conform legislației stiu ca pentru director este nevoie de 7 ani vechime. Se poate sa fac detașarea, si apoi la instituția respectiva sa fiu director, prin numire temporara.., sau altceva?
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 27 Martie 2024
Detașarea se poate dispune pe o funcție publică de conducere sau din categoria înalților funcționari publici, cu aplicarea corespunzătoare a prevederilor art. 509 C., dacă funcționarul public îndeplinește condițiile pentru ocuparea funcției publice, conform fișei postului, în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare duni duni Se poate face detasarea unui functionar public pe o functie contractuala de conducere in cadrul aceleiasi institutii? (vezi toată discuția)
Organizare concurs director executiv fp servicii deconcentrate carmenbucur carmenbucur Buna ziua, sotul meu a detinut o functie de director coordonator. Deoarece OG37 a fost declarata neconstitutionala a fost demis si numit un interimar. ... (vezi toată discuția)
Detasare ana.chiorean ana.chiorean Se poate face detasarea unui functionar public de la o institutie publica la o alta institutie publica, intr-o fuctie de conducere pe o perioada de 6 ... (vezi toată discuția)