avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zona din jurul blocului! Dețin apartament proprietate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zona din jurul blocului! Dețin apartament proprietate pe care ...

Zona din jurul blocului! Dețin apartament proprietate pe care plătesc impozit plus cota parte impozit pe teren.Terenul din jurul blocului este al primăriei ptr că dacă era al meu plăteam și pe asta impozit .Daca este al primăriei, de ce plătesc eu intretinerea lui și tunsul gardului? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: mira55 , utilizator 21:27, 26 Martie 2024
Intrebati la asociatie, in baza carui act normativ faceti dvs., proprietarii, plata pentru intretinerea respectivului spatiu. Ar putea fi vorba de o hotarare de consiliu local, in anumite conditii acceptate de asociatiile de proprietari.
Poate o hotărâre, indiferent de cine luată, sa fie superioara dreptului de proprietate?
Cui ați plătit pentru întreținerea terenului din jurul blocului și tunsul gardului? Asociației de proprietari, Primăriei?
Nu știu cui plătește administratorul, costul apare în cheltuielile comune lunare
Solicitați-i documentul in baza căruia a făcut plata... Aveți acest drept!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul din jurul blocurilor costyzc costyzc Buna ziua dupa cum am vazut pe forum s-a mai pus in discutie situatia terenurilor din jurul blocurilor de locuit.vreau sa stiu exact cat teren de la peretele ... (vezi toată discuția)
Protectie pentru neregulile efectuate de catre administratorul blocului Mariii Mariii Cui as putea sa ma adresez (cumva OPC) pentru neregulile efectuate de catre administratorul blocului ? Mai exact trecerea unei persoane la intretinere desi nu ... (vezi toată discuția)
Proprietate spatiu verde/alee intrare in bloc locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, As dori sa aflu si eu cum mai este legea in momentul de fata. In proprietaria cui se afla: 1. spatiul verde din jurul blocului, cel ingradit cu ... (vezi toată discuția)