avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reziliere pensie alimentară copiii soțului Bună ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reziliere pensie alimentară copiii soțului Bună ziua! Soțul ...

Reziliere pensie alimentară copiii soțului
Bună ziua!
Soțul meu are pe rol o procedură judiciară pentru rezilierea pensiei alimentare pentru copiii gemeni, care au împlinit deja 21 de ani. Unul dintre ei are meserie, altul s-a lăsat de școală.
Judecătorul, la cererea avocatului fostei soții, îmi cere mie extras de cont. Spun că vor să știe (fosta soție și avocatul ei) situația mea financiară. Sunt sau nu obligată să depun acest act? Ce legătură are venitul meu sau situația mea financiară cu pensia alimentară a copiilor soțului din prima căsătorie?
Menționez că soțul meu nu are loc de muncă și avem in creștere un minor (copilul meu din căsătorie anterioară)
Încă o dată spun că cei doi copiii sunt maturi, unul are meserie, altul s-a lăsat de școală timp de aproape 3 ani, iar acum, când soțul a inițiat procedura de reziliere, ambii s-au reînscris la școală profesională.
Mulțumesc pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: kzsi77 , utilizator 21:20, 27 Martie 2024
Sotul dvs are acces la dosarul cauzei si il va putea consulta spre a vedea incheierea de sedinta unde instanta a dispus motivat in legatura cu prezentarea veniturilor dvs (eu banuiesc ca nu aceasta este dispozitia exacta a instantei).

Verificati si reveniti cu detalii exacte.
În cererea de depunere a actelor primită de la instanță scrie foarte clar, extras de cont pe anul 2023 de la actuala soție a reclamantului, în urma cererii depuse de avocatul pârâtei. (Este menționat numărul cererii și atașată cererea scanată.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara MysterB MysterB Doresc sa stiu urmatoarele: Baiatul meu nu se afla in tara iar eu sau actuala lui sotie platim pensia alimentara unei foste sotii cu care acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dorusimiki dorusimiki Din prima casatorie am 2 copii carora le platesc 33%din veniturile nete pensie alimentara. In luna aceasta urmeaza ca actuala mea sotie trebuie sa nasca ... (vezi toată discuția)
Masuri coercitive ..respectare hotarare divort !!!?? ion-alin ion-alin ..dupa pronuntarea unui divort care dureaza de un an si ceva in care mama copilului meu (fosta sotie ) nu mi-a permis sa -mi fac datoriile de tata ( lucru ... (vezi toată discuția)