avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, am si eu o problema - refuz atribuții ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, am si eu o problema - refuz atribuții suplimentare

Buna ziua, am si eu o problema.
ma numesc sapunaru Cleopatra si sunt incadrata in functia de consilier autoritate tutelara in compartimentul de asistenta sociala al unei primarii . Din luna ianuarie 2023 colega mea s-a imbolnavit si se afla in concediu medical . De atunci eu am realizat si activitatile ei ftot sparand sa se intoarca la serviciu. Acum am aflat ca postul ei a fost declarat vacant din luna februarie 2023 si mie nu mi s-a comunicat acest lucru. Acum institutia vrea ca eu sa-i preiau atributiile colegei. Precizez ca am deja atributii pe mediu si oarecum biblioteca. Intrebarea mea este daca pot refuza aceste atributii si cum ar trebui sa procedez. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sapunaru Cleopatra , utilizator 17:39, 27 Martie 2024
De ce trebuie sa va comunice institutia asa ceva? Nu vad in lege unde exista aceasta obligatie.


Sunteti functionar pubic sau personal contractual ?
functionar public
Intrebarea mea este daca este legal sa indeplinesc doua norme pe asistenta sociala care implica un volum foarte mare de munca si responsabilitate , plus functia de responsabil de mediu. Chiar este legal sa indeplinesti atributii pentru 3 posturi pe un salariu? Pana unde se poate merge cu delegarea atributiilor. Sa tinem un salariat cu 4000 lei pt tot statul de functii atunci?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2024
Sapunaru Cleopatra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia publica de conducere de sef birou/serviciu politie locala poate fi ocupata temporar de un politist local superior? bigben bigben In cazul meu,Politist Local Superior anul 4 drept zi,in curs de finalizare. Dintr-un nr de 24 de politisti locali prin restructurare am mai ramas doar 8 in ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii responsabil compartiment financiar contabil ionut c ionut c Buna ziua! De la 01 iulie responsabilul compartimentului finaciar-contabil, functionar public, a iesit la pensie pentru limita de varsta. Cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)
Desfiintare functie publica de conducere anamaria81 anamaria81 Prin transformarea biroului in compartiment se desfiinteaza postul de conducere de sef birou si inca 2 posturi de executie. La celelalte posturi de executie ... (vezi toată discuția)