avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, intr un proces de malpraxis trebuie sa pun ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, intr un proces de malpraxis trebuie sa pun 5 intrebari ...

Buna ziua, intr un proces de malpraxis trebuie sa pun 5 intrebari unui doctor expert ales de instanta, in contextul urmator: sotia mea a murit in spital internata de urgenta cu pericardita trebuia operata, dar nu s a intervenit si nici nu a avut asistenta din partea doctorului care trebuia sa o opereze. as vrea, daca ma poate ajuta cineva cu intrebarile care as putea sa le adresez medicului expert? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2024
Mihai1001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai1001 , utilizator 18:14, 27 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. La cat timp de la internarea de urgenta trebuie sa fie evaluat si apoi operat un pacient cu pericardita pentru a-i salva viata?
2. Care sunt analizele care i se fac unui pacient cu pericardita pentru a i se stabili corect diagnosticul si pentru a se interveni de urgenta?
3. Care sunt criteriile in baza carora se prioritizeaza acordarea consultatiei de urgenta majora?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2024
ContabilGB, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Malpraxis - rog sfaturi ALEXANDERT ALEXANDERT Buna ziua, din pacate va scriu in legatura cu o situatie foarte grava: sotia mea a efectuat o colonoscopie in urma careia i s-a pus un diagnostic gresit ... (vezi toată discuția)
Schizofrenie romiskumpy romiskumpy am fost internat intr_un spital (aproximativ, o saptamana)deoarece, m_am taiat pe ambele maini din cauza unei caderi psihice. dupa ce am iesit din spital ... (vezi toată discuția)