avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am primit decizia de impunere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am primit decizia de impunere

Buna ziua. Anul acesta când am primit decizia de impunere, mi s-a spus de la taxe și impozite ca trebuie plătit impozitul și pe canalizare și chiar de anul trecut este inclus acest impozit in decizia de impunere. Va rog sa ma lamuriti dacă este legal și in ce lege este menționat acest aspect. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 18:08, 27 Martie 2024
Canalizarea si tratarea apelor reziduale se poate finanta cu ajutorul unei taxe votate prin hotarare de consiliu local. Acea taxa va apare pe decizia de impunere. N-am de unde sa stiu daca consiliul local din localitatea unde stati d-voastra a votat sau nu o astfel de hotarare si daca este adoptata cu respectarea cerintelor legale in materie. Presupun ca da, dar d-voastra puteti sa cereti primariei sa va comunice copia hotararii de consiliu local prin care s-a adoptat taxa. Pana taxa nu e desfiintata de o instanta de judecata va trebui insa sa o platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelegal serv. de paza lucishor84 lucishor84 Buna ziua. Am o intrebare legata de aceste impozite locale. Este legal ca o institutie publica sa te oblige sa platesti o taxa pentru un serviciu de care nu am ... (vezi toată discuția)
O. u. g. 69/2020 Decebal58 Decebal58 O hotărâre a unui Consiliu loca, al Com. Maruntei, Jud. Olt, poate anula prevederile OUG nr. 69/2020, respectiv sa nu ,,scadă,, penalitățile la impozitul ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru iluminat public pentru nerezident in comuna georgescug georgescug Buna ziua, Am obucata de teren arabil extravilan, mostenire de la parinti, in com.Darmanesti Jud. Arges. Nu am locuit si nu am domiciliul in aceasta comuna ... (vezi toată discuția)