avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua - dosar de divorț cu copii minori negăsit ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua - dosar de divorț cu copii minori negăsit pe portalul instanțelor

Buna ziua cu o întrebare vin și eu dacă mă puteti ajuta.am înaintat procesul de divorț avocatul meu mia dat număr de înregistrare mia sosit comunicare să plătesc taxa de timbru pe care am plătiți și am atasat-o la dosar,dar pe portal dacă bag numărul de dosar îmi zice că nu există nici un dosar.am întrebat avocatul și mi sa comunicat că mai nou dosarele de divorț cu copii minori nu se mai publică pe portal și vruiam să fiu sigur dacă este adevărat.va mulțumesc
Este adevărat,credeți ca v a șters av dosarul de pe portal sau ce anume?Dacă aveți dubii mergeți la arhiva și întrebați..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa comunicare nu urmeaza hotararea definitiva? monica puiu monica puiu revin la intrebare? In maretie a fost procesul, in mai 2010 am primit comunicarea, suntem in iulie si nu am hotarirea definitiva. Merg la arhiva ? sau la ... (vezi toată discuția)
Help! cum aflu despre o hotarare judecatoreasca (am nr dosar)? petre059 petre059 va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,as dori sa stiu cum pot afla o hotarare judecatoreasca in cazul unui proces penal care a avut loc in anul 2001.am nr. ... (vezi toată discuția)
Dosar succesiune voineamaria voineamaria Cum pot afla la ce data a fost inscris la judecatorie un dosar de succesiune la care voi participa in calitate de parat. Am contactat pe reclamant mi-a spus ... (vezi toată discuția)