avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Caini comunitari liberi, politia nu face nimic
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Caini comunitari liberi, politia nu face nimic

Salut,
Ma aflu in Floresti, Cluj, o zona de duplexuri. Aici au fost mai multe incidente, in principal cu cateii comunitari.
Primul incident a fost cand cateii din zona rastoarna gunoaiele in strada principala - asta se intampala saptamanal.
Al doilea incident cand 2 catei fara stapan au atacat si omorat o caprioara in fata duplexului nostru.
A treilea incident a fost cand eu am gasit cateii care au atacat caprioara, am sunat sa ii ridice si mi-au zis ca o sa vina un ong sa ii ridice, dar ei tot acolo sunt.
Al patrulea incident care s-a intamplat azi a fost cand am iesit cu cainele la plimbare pe un deal visavi de drumu principal cu case, am fost intampinata de 4 dulai care se apropiau de mine latrand si numa eu stiu cum am fugit cu catelul de acolo. Am sunat la politia local again au zis ca o sa sune un coleg sa se ocupe. Nu m-a sunat nimeni inapoi si acum mi-e frica sa ies pe strada..din nou. Aici la Floresti cica nu au inca adapost pt cateii comunitari si nici personal care sa-i ridice. Desi am facut multe sesizari, nu s-a intamplat nimic si sincer is mega speriata.

Pot sa-i dau in judecata pt ca nu-si fac treaba? Pt ca nu ma simt in siguranta? Pt daune morale ca era sa ma muste cateii aia? Is satula de ei si de sesizarile lor.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:44, 28 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
politia locala se ocupa de oameni, nu de animale. la tara nu exista serviciu de ecarisaj (cu toate duplexurile, Floresti e o comuna, pana la urma)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In Cluj exista adaposturi pentru animale.Este Arca lui Noe,Centrul de Gestionare Câini Fără Stăpân Cluj Napoca,mai sunt si altele.Gasiti date de contact pe internet,sunati si vor veni sa-i ia.Sau daca nu,sunati la politia animalelor si se ocupa ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cainele vecinului JMarius JMarius Buna seara. De ceva vreme m-am mutat la sat. Pe strada unde stau un vecin are un caine care umbla dezlegat. Am incercat sa vb cu el insa degeaba nu ai cu cine. ... (vezi toată discuția)
Hranirea cainilor comunitari este interzisa? cris2d2 cris2d2 Imi poate spune cineva daca este interzisa si se pedepseste in vreun fel hranirea si ingrijirea cainilor comunitari, in municipiul Sibiu? De asemenea, este ... (vezi toată discuția)
Despre latratul cainilor... radusb2004 radusb2004 Buna. Incerc sa fiu scurt si la obiect: in imediata vecinatate a locuintei in care stau se afla, intr-o curte ce apartine unei societati comerciale, aprox 15 ... (vezi toată discuția)