avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Vreau sa fac un gard între mine și vecin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Vreau sa fac un gard între mine și vecin suportând ...

Bună ziua!
Vreau sa fac un gard între mine și vecin suportând toate costurile. Pentru a evita orice discuție îl voi face pe terenul meu.
Gardul existent este foarte deteriorat și pe alocuri picat pe terenul meu.
Întrebarea mea este cum procedez dacă vecinul tot amână dărâmarea gardului iar autorizația de construire a acestuia se apropie de sfârșit?
Cel mai recent răspuns: Corina.Maria66 , utilizator 15:28, 28 Martie 2024
Buna ziua!
Daca faceti gardul pe terenul dvs.asa cum ati mentionat nu aveti de ce sa asteptati ca vecinul sa darame gardul actual.Il sprijiniti pe alocrui ,acolo unde este cazut si va construiti propriul gard.
Teoretic asa este, dar gardul făcut de el este chiar pe jumătate, pe linia de hotar iar stâlpii de beton sunt în pământ cu o circumferința de 35 de cm pe ambele locuri. Parte aeriana a stâlpilor este tot din beton iar unii sunt rupți ținându-se doar în sârmă.
Din acest motiv nu pot sa fac gardul fiind vorba de o bordura de beton ce urmează a fi turnata de mine iar dacă el decide ulterior să-și ia stâlpii se. strica tot gardul.

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Daca faceti gardul pe terenul dvs.asa cum ati mentionat nu aveti de ce sa asteptati ca vecinul sa darame gardul actual.Il sprijiniti pe alocrui ,acolo unde este cazut si va construiti propriul gard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie gard intre mine si vecinul meu- am nevoie de autorizatie? shys shys Doresc sa construiesc un gard intre mine si vecinul meu, as dori sa stiu daca am nevoie de acordul acestuira si de autorizatie, mentionez ca vechiul gard este ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Stalp de colt impins de vecin SANTIER SANTIER Buna ziua! Am construit un gard din teava rectangulara introdusa in beton pana la fata pamantului si apoi am aplicat plasa fi 4 cu ochiuri de 10 x 10 cm ... (vezi toată discuția)