avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Sunt pus sa platesc de catre asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Sunt pus sa platesc de catre asociatia de proprietari ...

Buna ziua. Sunt pus sa platesc de catre asociatia de proprietari o reparatie la instalatia de gaze de pe partea comuna dar apartamentul in care locuiesc nu este racordat la gaze de niciun fel.
Am incercat sa ii explic administratorului ca nu sunt racordat la reteaua de gaze si am primit raspuns ca plata se efectueaza pentru partea comuna si cheltuielile trebuie suportate de toti locatarii indiferent ca sunt racordati sau nu.
Este abuziv sau are dreptate administratorul? Nu cunosc foarte bine legea dar personal mi se pare aberant.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2024
alex921923, utilizator
Cel mai recent răspuns: alex921923 , utilizator 12:46, 29 Martie 2024
Fiind vorba despre instalatia parte comuna ,costurile aferente intretinere si reparatii se repartizeaza tuturor locatarilor
Instalatia pe care nu am folosito niciodata,nu am fost racordat vreodata ,nu am contribuit la uzura ei, dar sunt pus sa platesc reparatii , eu inteleg parte comuna cum este instalatia electrica, de apa,canalizare,lift ,casa scarii,acoperisul,fatada blocului, toate cele enumerate cu totii avem parte de ele pe spatiul comun, dar gazul poate fi optional ca bransament.
Ma indoiesc ca exista vreo lege in care spune ca daca respiri langa teava de gaze trebuie sa platesti mentenanta pt ea...
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2024
alex921923, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt proprietara de 7 ani a unui apartament la etajul 4 ( ultimul ... Clearly Clearly Sunt proprietara de 7 ani a unui apartament la etajul 4 ( ultimul etaj de pe scara) si in debara am teava pluviala. In weekend, datorita ploilor si a ... (vezi toată discuția)
Instalatie comuna gaze vasile35 vasile35 Buna ziua, Intrebarea ar fi asa: \"Care sunt partile comune (bunurile privind proprietatea comuna) al instalatiei de gaze a unui bloc (in care si ... (vezi toată discuția)
De achitat pierderi de apa din subsol diana45 diana45 Cine este responsabil si cine trebuie sa plateasca daca o teava se sparge la subsolul blocului si pierderea se descopera tarziu? Tin sa preciez ca nu avem ... (vezi toată discuția)