Buna ziua,
Am si eu o intrebare,la care incerc sa gasesc raspuns si sper ca ma veti ajuta,dat fiind ca m-ati mai ajutat intr-o problema acum ceva timp.
In acest moment am un site de internet si inchiriez rochii de mireasa ale designerilor cunoscuti din lume.
Intrebarea mea este,pot sa folosesc pozele designerilor cu modelele lor,daca acestea sunt proprietatea lor?Ma gandeam la varianta in care postez pozele si scriu ca pozele apartin proprietarului,asta la fiecare poza,si ca nu imi apartin mie si sunt cu titlu informativ?
Exista posibilitatea aceasta>
In Romania toata lumea foloseste pozele designerilor dar nimeni nu are vreun acord?
De aceea intreb,poate stie cineva cum functioneaza aceste legi ale copyrightului?
Deaorece nu vreau sa intru in vreun conflict cu detinatorii pozelor?Ma gandeam la varianta in care pe fiecare pagina site-ului sa apara"Acest website posteaza fotografiile designerilor cu titlu informativ si nu este proprietarul lor,si nici nu este afiliat cu vreun designer mentionat pe site,nici nu este dealer sau agent al acestor designeri"
In asteptarea unui raspuns,va multumesc.